Josefin

Den bästaste av dom alla

l o v e

Publicerad 2007-08-26 15:20:59 i Allmänt

image129

Så har första veckan, eller kanske dagarna av skolan gått, och imorgon börjar den andra veckan. Har hamnat i en ganska bra klass verkar det som. Ingen säger så mycket, men det verkar vara bra ändå. Hoppas man lär känna någon av dom nya snubbarna snart. Det var bra att jag hamnade i en klass med få tjejer och många killar i alla fall. Det känns mycket bättre. Hade det varit tvärtom hade det varit.. väldigt hemskt faktiskt.
Håller just nu på att fundera vad jag ska ha på ESV. Det står mellan skissteckning och musik. Vill ha båda... men ja, det går ju inte. Fast just för tillfället lutar det mer åt skissteckning, men ändå, musik är så kul. Även om jag kanske inte är så bra på det... än.  Men jag tror nog det bluir musik, hoppas bara att jag får mitt första hands val. Annars blir jag lite grinig. Fick min lön i förrgår också. Kändes riktigt bra, så nu är man riktigt rik och kan köpa nästan vad man vill. Det är ju alltid lite trevligt. Har haft lilla Gabriel här på besök också.. och lilla Theo som förresten kommer hit på riktigt nu till helgen. Det var lite trevligt med både Gabriel och Theo här. Men ja..nu är det lite svårt bara. Jag vet inte, men.. det löser sig nog, hoppas jag. Jag måste lösa det. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Löser jag det inte, blir jag ju inte glad. Men samtidigt så.. om jag löser det blir jag ju inte så glad heller.. men aja. Orkar inte tänka på det för tillfället.
Sen.. veckan efter nästa vecka på fredagen. Alltså den 7:e september då bär det av till Håkan <3
Det kommer bli fett skoj asså. Kommer nog behöva ta lite ledigt från skolan men vafan, det är det värt. Hoppas bara att min syster hinner med. Och frugan såklart. Jag och frugan ska btw köpa våra ringar snart, eftersom att vi är gifta. Jaja, nu har jag väl inte så mycket mer att skriva. Eller jo, en sak till... det var kul igår. Jag blev glad. Tack för det.

Nu ska jag äta pizza så tjingeling :)

gaygaygay

Publicerad 2007-08-19 19:14:07 i Allmänt

image128


Då var snart skola igen... ja.. men sånt är livet :)
Snart åker jag och min fru till stora staden och går på bio.. UTOMHUS.. det är lite coolt..
men aja.. det var det enda jag hade lust att skriva idag. Skriver sen.. någon vacker  dag.. (gabriel)

Hejdå

the end

Publicerad 2007-08-10 14:08:53 i Allmänt

image127

I början så var allting så jävla bra. Jag tänkte : men shit, inte visste jag att det skulle kunna vara såhär. Hoppas att vi kan göra sånt här oftare.
Du gjorde mig glad dom stunderna när ingen annan kunde det. Du var bra att vara med när man kände att man behövde komma bort lite från allt. Vi var med varandra lite oftare och jag kände att du kanske var en sån där vän som man aldrig kommer glömma bort. En sån vän man kan vara med lite då och då utan att det känns dumt.
Men sen sista veckan.. så förändrades du. Du slutade vara med dina "gamla" kompisar och skaffade nya. Du började med saker som inte alls är bra. Du ville inte vara med någon av oss längre. För ingen av oss tyckte det var kul att supa skallen av oss, ingen tyckte det verkade kul med dina jävla droger. Du slutade vara dig själv. Du blev någon annan. Det är som den gamla du liksom.. dog. Nu verkar det som du glömt alla. Du verkar inte vilja höra av oss eller nått. Du raderar oss, och låtsas som vi aldrig funnits. Men du ska veta att det finns några stycken, inklusive mig själv, som saknar den gamla dig. Du minns kanske inte våra filmkvällar? Vi brukade sitta alla fyra och knö i en 3-sits soffa och kolla på film. Vi brukade göra så någon gång då och då. Innan sommarlovet började tänkte jag: det här kanske blir den bästa sommaren någonsin..vi kanske sitter och knör allihopa hemma hos någon varje kväll hela sommarlovet?
Men så blev det inte. Vi sitter bara tre stycken och knör nu, utan dig. Vi kan inte ersätta dig med någon annan, det går inte. Det blir inte samma sak då. Du kommer aldrig kunna ersättas. Jag vet inte, men jag och många fler hoppas att någonstans där inne i dig så finns den gamla du, och att du blir den du var. För vi saknar dig. Du kanske tycker bara vi är ett gäng töntar som du bara var med för att du inte hade något annat för dig och att du har det så mycket bättre nu, vad vet vi. Men vi vet i alla fall att innan du träffade "dom dära" så var du inte den du är nu. Även om du inte tycker om det, så ska vi göra allt vi kan för att du ska sluta med det du håller på med. För vi bryr oss fortfarande om dig. Även om du inte är den du brukade vara. Vi ska göra allt för att du inte ska försvinna härifrån på riktigt. Även om du inte tycker om att vi gör det så måste vi. Vi gör det för din skull. Ingen annans. För vi bryr oss på riktigt.

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela