Josefin

Den bästaste av dom alla

29 december

Publicerad 2007-12-29 21:40:52 i Allmänt

image144

Äntligen var man hemma igen. Har spenderat hela julhelgen i Norrland hos släkten. Orkar inte skriva så mycket om det, för egentligen finns det inte så mycket att skriva om det. Det var typ ingen snö över huvudtaget och så fanns det ingenting att göra. Det enda roliga var julafton. Annars var det mest bara segt och jag längtade hem till Niklas. Vi åkte hem en dag tidigare också, på grund av min hemlängtan vilket jag tyckte var ganska bra faktiskt.
Är nöjd med julen ändå, även om det var lite tråkigt.
Snart är det nyårsafton också. Vilket nog kommer bli väldigt kul hoppas jag.
Orkar faktiskt inte skriva mer nu, skriver mest för att jag inte har något annat och göra, och så försöker jag ju vara "aktiv" med bloggandet.
Aja, hejdå :) och Niklas, du kommer alltid vara den bästa för mig <3

9 december

Publicerad 2007-12-09 21:37:43 i Allmänt

image143

Jaha, det gick ju sådär bra att försöka vara aktiv med bloggandet upptäcklte jag. Det var ju över en vecka sen jag skrev sist nu, men blev påmind av Niklas som tur var. Så efter detta ska jag försöka bli mer aktiv. Fast det svåra är vad man ska skriva. Det händer ju inte så himla mycket på en dag liksom. Men men, ska försöka skriva i alla fall varannan dag eller nått.

Denna helgen har faktiskt inte gått så fort, eller ganska fort men inte jätte. Har varit med Niklas denna helgen också, och det är alltid lika kul. Man är alltid lika superglad, och det är bäst. Har spelat väääääldigt mycket GH också, vilket är kul, men när det går dåligt är det inte lika kul faktiskt. Niklas och jag satt och kollade igen lite gamla bilder och sånt idag, hittade bland annat lite korta filmer som jag filmade i 9an. Allt kändes så sjukt overkligt efter man kollat på dem. Jag hade inte ens vågat tänka tanken att det skulle vara såhär nu. Men ja, orkar inte tänka mer på det nu faktiskt, men det är så sjukt bra att det är som det är nu. Jag tänker den tanken varje dag när jag vaknar. Jag har sån tur som har dig Niklas, det är helt sjukt att man kan vara såhär lycklig och att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig. Du är helt enkelt bäst, och du är det bästa som någonsin hänt mig. Det kunde inte blivit bättre. Det finns inget bättre.
Nu orkar jag inte skriva mer, måste ju spara lite tills nästa gång jag ska blogga faktiskt. Ska snart sova också, är sjuuukt trött faktiskt, fast har ändå sovit ganska bra. Måste bara säga att det bästa som finns är att sova brevid dig Niklas, du är det bästaste som finns <3

2 december 2007

Publicerad 2007-12-02 22:37:41 i Allmänt

image142
Ja då var ännu en mycket händelserik helg över. Har väl egentligen inte hänt så mycket, men mer än vanligt kan man väl nästan säga. Har spenderat mesta delen av helgen hemma hos älsklingen, träffade hans syskon också. Vilket var väldigt roligt faktiskt. Har spelat ganska mycket Guitar Hero under helgen också. Man blir liksom beroende på något vis, fast så är det ju med det mesta man tycker är kul. Sen på lördagen åt vi värsta middagen. Det var väldigt längesen jag blev så otroligt mätt, men det var ju bra på sitt sätt. Senare på kvällen var det meningen att vi skulle kolla på film, men för en gångs skull så somnade jag, vilket inte hör till det vanliga. Men det var mysigt, var dock väldigt trött och somnade väldigt snabbt sen när vi gick och la oss också.
Har drömt en del mysko saker under helgen också, kan väl skriva att det handlade om en liten fin stuga, och handbojor. Mer säger jag nog inte.
Kom på min hemska dröm jag hade förra veckan nu. Den var så sjukt verklig att det kändes som att jag nästan ville gråta en skvätt när jag vaknade. Den handlade om Linnea. Hon och jag satt och snackade på msn, och helt plötsligt skriver hon att hon har cancer och att hon knappt har ett år kvar att leva. Sen snackade vi lite mer och så fortsatte drömmen lika hemskt som den hade börjat. Måste säga att det är något av det hemskaste jag någonsin drömt.
Ja, nu har jag väl sammanfattat nästan hela helgen på ett ganska bra sätt tycker jag, orkar inte skriva mer nu heller. Har kommit på att jag ska försöka bli lite mer aktiv med bloggandet också, vet inte riktigt hur många som läser min blogg, men ska i alla fall bli mer aktiv. Känns ganska bra att få skriva av sig faktiskt.

Kom på att det faktiskt är 1:a advent idag också, vilket är roligt. Jag gillar ju julen och nu är det ju inte alls långt kvar. Fast det är lite stressigt med julen också faktiskt, vilket kan vara jobbigt ibland. Men sen när julafton väl kommer brukar det släppa. Ska ut på julklappsjakt nu till veckan tänkte jag också och se om jag hittar något passade till typ alla i hela släkten. Kommer bli dyrt.. men men, så är det. Får ta och spara sen ett tag framöver när julen är över.

Kom också på att jag och Niklas "firade" ju 3 månader tillsammans i helgen också, vilket jag skrev i förra inlägget, men ändå. Det känns så sjukt bra allting, allting blir så sjukt bra när man är med dig. Den känslan jag känner när jag är med dig går inte beskriva, men sjukt bra är den. Skulle verkligen inte klara mig utan dig nu. Det skulle verkligen inte alls funka utan dig, jag skulle inte alls funka utan dig. Du får mig lycklig, att må bra och du gör så att jag får bättre självförtroende och det gör att jag bara älskar dig mer och mer hela tiden. Det finns verkligen ingen annan som är som du, just därför är jag så glad över att just jag har sån tur som har dig. Det känns fortfarande helt overkligt, men börjar så smått inse att det faktiskt är verklighet.
Du är bäst i hela världen och jag kan inte beskriva mer ord hur mycket jag älskar dig och hur otroligt mycket du betyder för mig.

1 december 2007

Publicerad 2007-12-01 19:11:06 i Allmänt

Idag är det den 1 december det är bara 23 dagar kvar till julafton. Det känns på något sätt både bra och dåligt. Det bra är att jag älskar julen så det är bra att det snart är jul då. Det dåliga är att jag inte har köpt en enda julkapp och jag har inte en aning om vad jag ska köpa, men jag antar att det löser sig, kommer antagligen köpa alla julkappar typ en vecka innan julafton för så brukar det bli, oftast. Ska åka upp till stora släkten i norrland under jul också, kommer väl bli sådär kul. Finns ju ingenting att göra, men det ska ju såklart bli lite roligt att träffa kusinerna och mormor och morfar. Hoppas att snön kommer lagom till jul också, annars blir det så omysigt och inte alls lika juligt som när det är snö. Jaja, sånt orkar jag inte tänka på nu, det är ju trots allt 23 dagar kvar.

Sitter hemma hos min favorit Niklas och skriver nu, därför blir det väl kanske inte så superbra när jag skriver, men men. Det får gå ändå och idag orkar jag inte bry mig om det blir ointressant. Har inte en aning om vad jag ska skriva men sitter här och skriver ändå bara för att ha något att göra medans Niklas spelar Guitar Hero, vilket jag för tillfället suger på, om någon skulle vilja veta.
Och idag har vi faktiskt varit ihop i 3 månader, känns fortfarande ganska overkligt när man tänker på det. Känns fortfarande som att allt bara är en dröm, men det är det inte och det är ju väldigt bra faktiskt. Nu orkar jag inte skirva mer. Så typ, hejdå. och Niklas jag älskar dig <3

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela