Josefin

Den bästaste av dom alla

who knows?

Publicerad 2007-06-28 22:12:27 i Allmänt

image118


Jahapp, imorgon åker man iväg då. Kommer nog inte skriva här på ett tag då. Det ska bli riktigt kul. Har nog aldrig riktigt gjort något sånt här, så jag hoppas det blir kul. Kommer bli en lååång helg, sen så kommer mormor och kusinen. Det ska också bli riktigt skoj, har inte träffat dom sen sportlovet tror jag.
Jag fattar inte riktigt att det är imorgon vi åker. Man har sett fram emot detta så otroligt länge att det känns konstigt att det verkligen händer nu, imorgon. Kommer nog inte fatta det imorgon heller. Det kommer nog inte kännas förrän efteråt.
Mamma och pappa bara tjatar hela tiden hur otroligt tomt det kommer bli utan mig, det är lite kul. Jag är ju ändå bara borta tre dagar.. haha. Men aja, nu ska jag nog ta och sova, ska upp mycket tidigt imorgon och fixa det sista med packningen. Så god natt.




If I could say what I want to say
I'd say I want to blow you away
Be with you every night
Am I squeezing you to tight?
If I could say what I want to see
I want to see you go down on one knee
Marry me today
Guess I'm wishing my life away
With these thing I'll never say

Pokémon

Publicerad 2007-06-25 22:24:19 i Allmänt

image117

Ja.. ännu en dag har gått. Har jobbat hela dagen, usch. Det var segt, och jobbigt. Har jätte ont i benen nu, och det är bajs. Men snart är det FREDAG och det betyder Peace & Love, tyvärr missar vi torsdagen.. men vafan ^^
Sen helgen efter det blir det också skooj, tänker inte avslöja vad som händer då, för det är HEEMLIGT. tiiihi, aja.. orkar inte skriva mer, så god natt

I need you to need me

Publicerad 2007-06-22 23:28:04 i Allmänt

image116

Idag har det varit... en udda dag kan man säga. Midsommarafton, regn, ja lite av allt. Har sett på OC typ hela dagen och en jätte sorglig film. Både OC och filmen fick mig att gråta helt hysteriskt, jag är så himlans känslig när det gäller sånt. Men det är väl kanske bra på ett sätt.
Det är så mycket som liksom förändrats nu i början av sommarlovet. Det känns inte ens som sommarlov. Det känns inte som att vi har splittrats, kanske aldrig mer ses, det känns liksom inte än.
Jag förstår inte heller.. varför? Varför du liksom gjorde så, det är lite udda. Men så är det väl ibland, man tror man känner någon och sen visar det sig att man inte gör det. Det är läskigt.
Men det är tur man har sin fru då.  Vi ska på smekmånad om någon vecka ute i Mellrud, kommer bli riktigt mysigt det. Haha >_<
----------
Ibland, så kan jag sakna dig. Men sen så inser jag hur mycket ju egentligen förstört. Du har fått mig rädd, jag är rädd för att lita på folk. Jag vågar inte hoppas på något längre. Gör jag det så slutar det bara med att jag blir besviken. Men denna gången, ska det inte bli så. Hoppas jag.

I don't know you anymore

Publicerad 2007-06-16 20:40:32 i Allmänt

image115
Favoritavsnittet <3



Jag förstår inte. Varför? Jag trodde inte du var som han. Ingen trodde det. Jag fattar bara inte.
PEEETRA kom hem nu, så jag inte dör av panik här. Jag dör ju nästan. Jag trodde verkligen inte detta. Har nog nästan aldrgi varit såhär chockad. Usch, det är hemskt. Jag fattar helt enkelt inte. Ingenting är ju som det ska vara nu... det.. känns inte bra. Petra kom hem!

Jag tror, det kan nog gå =) 

MEN PETRA KOM HEM NU !!

Pitful

Publicerad 2007-06-10 21:50:47 i Allmänt

image113

Sol och bad hela helgen. Det har varit rätt soft, fast nästan lite för varmt faktiskt. Man kan typ inte vara ute, eller inte. Det är för varmt var man än är. Det enda stället som är svalt är Maxi. Det är ju bra det. HAHA.
Nu är det sista skolveckan i 9an.. det är väldigt sorgligt faktiskt. Men på samma gång väldigt roligt. Kommer sakna väldigt många bara. Hoppas man träffar alla dom under sommaren. aja.. det blir nog bra.


Jag vet inte varför. Det är bara något.

Beautiful

Publicerad 2007-06-07 22:17:39 i Allmänt

image112

Snart är allt slut, det känns så.. overkligt. Som att det är något som inte händer mig. Det går liksom inte att föreställa sig att snart kanske man aldrig ser den personen mer. Men på något sätt ändå, så är det bra. Man får börja om på nytt. Det är lite bra, men ändå dåligt samtidigt. Hade gärna gått ett år till. Men men.. man kan inte stanna tiden. Imorgon är det redan fredag igen, ska klippas då. Sen bär det av till torp. Hoppas bara att det är liiiiiiiite svalare ute än vad det var idag. Man dör ju nästan, och om det är såhär varmt imorgon så tänker jag bannemej vara cool och skippa gympan, jag klarar inte av att ha det i denna värmen. Inte så fräsch om man ska in till stan sen heller. Så nä, det skiter jag nog i. Får ändå inte högre betyg inte idrott.

Känns som att, det ändå är något. Eller så är det bara vad jag vill tro.

I guess this is growing up.

Publicerad 2007-06-05 23:04:47 i Allmänt

image111

Det känns som fredag idag, fast än att det bara är tisdag. Det är mysko, men det är nog så för att vi är lediga imorgon. Det är soft, fast vet inte riktigt vad jag ska göra..?
Kommer väl på något.. typ sitta vid datorn hela dagen, eller typ.. dra till torp eller nått. JÄTTE KUL verkligen.. inte.
Men aja.. så är det ibland. Eller aa.. rätt ofta xD haha, men men.

Just nu.. känns det udda. Allt är udda. Alla har liksom förändrats, eller inte riktigt alla. Men många runt omkring mig. Min ängel har nog förändrats mest. Enda sen han flyttade har han blivit en annan person. Han är inte sådär kul, eller visst är han kul men inte på samma sätt. Inte på det sättet jag tycker var kul. Just nu, kan jag inte ens föreställa mig att du skulle kunna göra något sånt du gjorde förr. Jag vet inte riktigt varför det blivit så, men det känns som flytten gjorde så det blev så. Det går väl inte göra så mycket åt det. Men det är trist.
Det finns en till som förändrats rätt så mycket. I alla fall det senaste 7-8 månaderna. Det känns som att du försöker hitta det som var, men det kommer inte gå. Det kan inte gå med någon annan. Du måste liksom förstå det tror jag, även om jag inte tror du förstår det själv. Jag tror inte du ser vad som händer. Men jag hoppas allt blir bra sen.
Det känns som redan så mycket tid av mitt liv har gått åt till absolut ingenting. Det känns ibland som att jag knappt levt eller lever. Det måste det bli ändring på innan detta året är slut. Annars vet jag inte vad som händer.

Att sluta nu, känns som något av det värsta som kunde hända, men ändå på samma sätt det bästa som kunde hända. Jag vet inte varför, men det kommer bli väldigt jobbigt att skiljas från många.. inte alla, men många. Tänk om man liksom.. aldrig mer pratar med varandra? Det vill jag inte ska hända. De personer som står mig närmast just nu, ska jag försöka så mycket jag kan att aldrig sluta umgås med. För jag vill ha kvar er. Ni har liksom gjort mig till den jag är. Ni är som jag, typ.  Hoppas allt löser sig och blir bra till slut.



Are you afraid of being alone?
'Cause I am
I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight?
'Cause I am
I'm lost without you
 

Dancing trough sunday

Publicerad 2007-06-02 23:28:41 i Allmänt

image110
                                                                  <3                         





Idag orkar jag inte ladda upp en bild jag tagit själv, och när jag inte gör det.. så är det ju klart man laddar upp en bild på en MCR medlem ;) haha, nu är det inte sååå långt kvar till Peace & Love och Pier Pressure <333 typ.. bara en månad, lite mindre tror jag :P det är BRAAA, för jag längtar ihjäl mig, det ska bli såååååååå skoj =D hahah.

Idag har jag inte gjort nåååååågonting typ. Det suger. men igår så såg jag på väldens SÄMSTA och SEGASTE film, Mystic River. Den var INTE bra, sååå otroligt seeeeg. Det är en film jag verkligen INTE rekommenderar. Fattar inte hur den kan ha fått typ 2 Oscar. Den var så hemskt dålig. Fattar inte att någon kan tycka om den ens.. usch..

Hejdåå

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela