Josefin

Den bästaste av dom alla

22 januari 2008

Publicerad 2008-01-22 21:11:01 i Allmänt

image147

ska snart lägga mig och sova är det tänkt, men jag tänkte bara att jag måste skriva några rader här innan jag gör det. Jag har ju trots allt försökt att bli mer aktiv med bloggandet.
Det har inte hänt så mycket idag. Eller dagen började som vanligt med att jag tog den supertidiga bussen med min älskling. Vilket är supermyyyyys <3
Sedan satt vi i skolan ett tag och typ bara inte gjorde något. Efter skolan åkte jag hem, och sen på spinning och nu sitter jag här.
Det går inte så superbra med mitt hälsosammare liv, men har i alla fall börjat lite smått.
Imorgon ska jag och Niklas plugga matte också, superbra kommer det bli. Ska försöka få G på nationella provet som vi har på torsdag.
Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, ska lägga mig och sova så att jag är riktigt pigg imorgon.
så..tack och hej leverpastej :D

16 januari 2008

Publicerad 2008-01-16 20:09:55 i Allmänt

image146
Kan det inte bli sommarlov snart?


Har inget bättre för mig just nu så jag sätter mig och skriver ett litet kort eller kanske långt inlägg i min blogg.
Hela den här dagen har verkligen varit superseg. Har inte gjort ett skit på hela dagen. Jag har ingen ork till någonting i skolan längre känns det som. Vilket inte alls är så bra, men jag antar att det blir bättre. Jag hoppas det i alla fall.
Denna dagen började med att jag vaknade efter en hemsk mardröm, vilket bara fick mig att längta efter Niklas ännu mer än vad jag gjorde innan. Något annat som var hemskt var att jag var tvungen att gå upp tidigt för att skolan började 8.30, och bussen går 7.20-30 typ. Har verkligen inte gått upp så tidigt på länge känns det som. Har ju haft sovmorgon nästan varje dag, eller det känns så även om det egentligen inte alls är så nu när jag tänker efter.
Men nog om det. Dagen fortsatte lika segt och tråkig som den börjat. Jobbade väl ganska okej på matten idag ändå vilket är bra, eftersom det är nationella prov nästa vecka. Hoppas på ett G i alla fall.
Sedan orkade jag inte med tekniken så jag åkte hem. Men det visade sig att det kanske inte var så jättebra att åka hem lite tidigare just idag.
Sedan har det inte hänt så mycket mer idag. Har inte haft så tråkigt som jag har nu på riktigt länge. Vet inte alls vad jag ska hitta på, finns ju inget att göra. Det enda jag kan tänka på är typ godis och det får jag ju inte äta, eller jag får, men inte på vardagarna har jag bestämt. Ska börja ett lite mer hälsosamt liv. Har börjat träna lite smått också, vilket jag hoppas ska bli lite mer av i framtiden. Känns bra att röra på sig lite, man mår sjukt bra av det efteråt, även om det känns sjuuukt jobbigt när man gör det.
Det var min dag det.

Sitter just nu och funderar på vad jag ska göra imorgon. Har sovmorgon till 13.10 vilket är sjukt gött. Men måste ändå ta bussen 11.16 vilket gör att jag är i stan typ 11.30. Så jag måste försöka komma på något att sysselsätta mig tills jag går in. Kan ju egentligen sitta och plugga lite, men ja, det är sånt man liksom inte gör när man har chansen att göra något annat som att typ sitta och bara göra ingenting.

Sitter också och funderar på när jag egentligen ska göra något åt mitt rum. Det ser verkligen inte alls..så fint ut just nu. Det ligger grejjer överallt och det har det gjort ända sen slutet av sommarlovet. Det ligger till och med pengar slängda lite överallt, har nog mer pengar än vad jag tror. Det är riktigt slarvigt av mig att tappa bort pengar och sånt. Nä usch, gillar verkligen inte den stökiga person jag blivit under hösten. Måste skärpa mig rejält med städningen, känns ju förjävligt egentligen. Det är ju äckligt. Men får väl ta en tur med mamma eller pappa till Ikea och fixa lite hyllor och sådana saker. Det behövs ju verkligen kan man säga. Ska försöka få det gjort innan påsklovet i alla fall.

Ska också försöka satsa lite mer på skolan denna terminen också. Man kan ju alltid försöka liksom, även om det går skit just nu. Har inte ens i närheten av samma betyg som jag hade i 9an. Men å andra sidan var det mycket lättare då. Roligare klass, mycket bättre och roligare lärare. Det mesta var faktiskt bättre i 9an. Hade velat ha mitt liv som jag har det nu, men att jag går i 9an istället, med samma klass och samma lärare. Hade varit så mycket roligare. Det hade varit kul att gå till skolan igen. Förr såg jag nästan fram emot att gå till skolan igen på måndagarna. Det var kul, och man var nästan alltid glad. Det kommer nog aldrig bli samma sak nu i den klassen jag går i. Det kommer det verkligen inte bli.

Har skrvit väldigt mycket nu ser jag, men har inget bättre för mig som sagt, så jag fortsätta skriva. Ska bara försöka komma på något annat att skriva om. Har ju skrivit om det mesta redan. Finns väl inte så mycket att skriva om egentligen, men ändå kommer jag på nya saker hela tiden. Det är väl så vissa dagar, att man kommer på saker som man inte tänk på så mycket annars. Ska ju försöka bli mer aktiv här så jag får nog försöka komma på nya saker att skriva i alla fall var 3-4 dag eller nått sånt. 
Vet ju egentligen inte om det är någon som läser här ens. Vet några men inte många. Aldrig någon som kommenterar eller liknande. Vore ju lite kul om någon kommenterade.
Nu kom jag på en sak. Min lillasyster fyllde ju år i lördags. Så nu är hon ett år äldre än förra året, så nu är hon alltså 15 år. Går sjukt fort när man tänker på det. Jag minns det som igår när jag själv fyllde 15 och fick min moped. Helt sjukt att allt händer så fort. Tycker det känns sjukt konstigt med ett nytt år också. Vissa saker händer så snabbt, medans andra saker går mer segt. Som till exempet sommarlovet. Längtar sjuukt mycket, men det är ju ett jädra bra tag kvar tills dess kan man ju säga. Hoppas på att det blir den bästa sommaren på länge. Det var ju en rätt okej sommar förra året, men i år vill jag att det ska bli superbäst.

Tror nog inte jag ska skriva så mycket mer, kommer ju ta år för alla att läsa igen allt också. Så jag sparar lite tills nästa gång jag skriver här.

Trevligt för er som orkade läsa ända hit. Hej Svej, eller nått :)


Josefin <3 Niklas

alltid du, bara du.
Älskar dig mer är allt.

10 januari 2008

Publicerad 2008-01-10 19:32:17 i Allmänt

image145

Tjolahopp.
Kom på att jag inte skrivit här på ett jädra bra tag och därför insåg jag att jag borde skriva just precis nu när jag egentligen ska sitta och plugga. Kan väl börja med att jullovet är slut och skolan börjat igen. Hade väldigt roligt hela lovet med Niklas <3 Hela lovet har varit superkul och superdupermysigt.
Det är dock inte lika kul nu när skolan har börjat, känner mig bara jagad av alla läxor och prov som kommer längre fram. Orkar inte med någon sådant just nu känner jag. Men men... det löser sig nog. Eller det måste det ju göra annars går allt åt skogen och det vill jag ju inte.
Ska börja träna på tisdag också lite smått. Måste det annars kommer jag ju bli stor som ett hus, och det är något jag verkligen aldrig vill bli.
Trodde jag hade jättemycket att skriva om men det visade sig att jag inte hade det, så jag får väl ta och dra.

Måste bara som vanligt skriva att Niklas, du är finast i världen, och det finns absolut ingen som kan vara en bättre pojkvän. Vill ALDRIG förlora dig, du är det bästa som har hänt mig. Hela mitt liv känns perfekt nu när du är en del av det. Eller du är inte en del av mitt liv, du är mitt liv. Du är det bästa som finns. Jag älskar dig över allt annat, och det kommer jag alltid göra. Älskar dig bara mer och mer för varje sekund som går. Det finns ingenting annat som betyder lika mycket för mig som du gör. <3

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela