Josefin

Den bästaste av dom alla

It's never easy.

Publicerad 2007-07-23 23:07:36 i Allmänt

image126

Ja.. jag kan ju börja med att säga att dagens bild har ingenting med denna dagen att göra. Bilden är från P&L. Kände att jag måste skriva lite här idag. Vi håller på att tapetsera om mitt rum så jag sover ute i stugan, vilket är väldigt läskigt. Det känns lite ovant att sova här helt ensam, det har jag aldrig gjort kom jag på nu vid närmare eftertanke. Fast det är väldigt hård säng här så jag undviker helst att sova här faktiskt... aja, nu måste jag nog sova, så jag kan fortsätta tapetsera imorgon. God natt alla.



I hope i'm enough.

ingenting är värt nånting alls utan någon som du

Publicerad 2007-07-17 22:13:19 i Allmänt

image125
loveeeeliiiiiiiii



Nu har dom åkt hem.. så nu blev det lite tomt kan man säga. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu när jag har lite tid över. Fast snart får jag ju ännu mer tid över, sista vecka på jobbet nu. Rätt gött, men ändå lite trist. Fast nu får jag ju tid att vara med kompisarna och så, det är bra. Hoppas bara att det blir fint väder så att man kan bada och sånt, och jag hoppas verkligen verkligen inte att vi kommer åka iväg när fjordfestivalen är. Det vill jag inteeeee. Men aja, allting löser sig tillslut. Jag hoppas också på att kunna i alla fall ha sett en av mina nya filmer i helgen. Men då måste jag ta hit någon för jag vågar inte se en sån läskig film ensam :O  så jag får försöka fixa det där på något vis. Nu måste jag sova, ska upp tidigt och jobba imorgon med ju. yysch, men snart är det ju slut *pjuuff*. 

God natt  

lovelovelove

Publicerad 2007-07-14 22:55:33 i Allmänt

image121'

jaha, så var snart dessa två veckor över. På måndag åker dom hem. Kommer kännas lite tomt, men ändå lite bra. För då hinner jag umgås med mina friends sen. Har liksom isolerat mig nu när dom har varit här. Funderar faktiskt på att ha filmkväll någon dag snart. Eller aa. .efter nästa vecka någon gång. Har bara en vecka kvar att jobba, sen är allt klart. Fast det jobbiga är att jag får inte pengarna förrän i augusti. Det är lite segt, men aja. Nu måste jag nog sova. Är huur trött som helst. Har ändå inte gjort något idag, så det är lite mystiskt. Men aja.
HEJDÅ


lovelovelove.

7/7 - 07

Publicerad 2007-07-07 22:32:12 i Allmänt

Idag blir det ingen bild, har inte min dator. Tänkte bara skriva lite här för jag har lite tråkigt. Sitter och väntar på att dom ska visa när Mando Diao spelar på Live Earth. Om dom nu inte skiter i att visa dom.. för då blir jag RIKTIGT sur. Jag vill se dom, eftersom att dom är det enda svenska bandet som spelar där iår.. aja, det löser sig nog. Kan ju lyssna lite på Sugarplum Fairy sålänge. Då blir man alltid super glad ^^ aja.. skriver mer här typ.. någon annan dag. HEJDÅ

Peace & love, Pier Pressure '07

Publicerad 2007-07-03 22:08:33 i Allmänt

image120
Om man kan vara kär i någon man inte ens känner, så är jag det.

Det är helt otroligt, jag har haft den bästa helgen i hela mitt liv. Även om min kamera blev stulen och Rasmus inte dök upp så var det ändå otroligt kul. Jag har sett världens absolut snyggaste kille, och jag är helt.. stum, jag höll på att svimma flera gånger. Det vet Petra. Han är så OTROLIGT snygg att man får gåshud av att bara tänka på honom. Det är sjukt. Jag känner han inte, jag vet inte hur han är. Men ändå så är han.. så fantastisk. Det är otroligt. Synd bara att han är liiiiiiite äldre, och antagligen så kan såna saker aldrig hända. Men.. ändå!



If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much

They're not enough

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela