Josefin

Den bästaste av dom alla

I'm lost, so lost.

Publicerad 2007-02-24 22:16:25 i Allmänt

I'm lost, so lost.

Jahapp, så var man hemma igen. Bjurholm var otroligt kuuuul :) längtar redan tills jul när vi ska dit nästa gång, höhö =D Det var kul att träffa kusinerna och alla igen. Även om jag var JÄTTE sjuk det första dagarna. Fast det enda jag fick göra var typ att måla i kusinernas nya fina hus =) jag var riktigt bra på det faktiskt. Aja.. nu är man ju hemma igen, och allt är en rent helvete. Jag fattar inte vad det är för fel. Jag har inte gjort ett skit. Aja.. jag är glad ändå. Men imorgon måste jag plugga på NO:n och engelskan.. :O usch...
Aja.. nu orkar jag inte skriva mer...


I'm not always like this.
It's something I become.
A terrible weakness...
in my nature, in my blood.
Save me, oh save me...save me from myself.
Before I hurt somebody else again.

Don't blame me, don't maim me, I can't help what I am

HÖHÖ.

Publicerad 2007-02-12 20:45:28 i Allmänt

HÖHÖ.
Egentligen så.. är det inte såhär.

Jag tror.. jag vet varför nu :) och det är bra. Men jag bryr mig inte ett skit om.. det andra. Glöm det bara.
Är sjuk :O lite sorgligt faktiskt , fast det finns säkert dom som sitter och jublar när dom läser detta :) Det är ju kul för dom, HÖHÖ. Men jag ska vara friskt halva dagen imorgon =) så att jag kan säga hejdå till alla :D HOOOPPAS att Gabriel är frisk :O annars blir det lite sorgligt faktiskt :'(  Min lilla ängel <3 höhöhö!!!!!

Aja, God natt på er alla :) ska sova.. även om klockan inte ens är nio.. allt för att bli friskt :D och för att inte få smisk av Petra :O För.. det vill man ju inte ha.. hon är ju.. lite farlig.. HÖHÖ =D Petra, Läffä och Gabriel delar på första platsen om bästa ängel  =P HÖHÖHÖHÖHÖHÖÖHÖHÖH.
TJINGELING

You don't understand..

Publicerad 2007-02-11 20:44:04 i Allmänt

You don't understand..

Egentligen älskar du inte mig
och egentligen är det okej med mig  


vad jag hoppas att du, kan se mig nu
vad jag hoppas att du, hör mig nu…



Jag vet inte alls varför.. det är såhär. Jag förstår inte varför.. det blir alltid såhär. Det är ju alltid bara mitt fel och ingen annans. Alltid bara mitt.. jag pallar det inte längre. Varje gång jag får höra dom orden.. så försvinner en del av mitt självförtroende som jag byggde upp när du var borta. Jag förstår det bara inte.
Det känns som att.. det inte finns någon som kan se.. det jag känner. Det finns ingen som kan förstå.. Alla bara säger att det är synd om mig, men det är det inte. Det är synd om.. någon annan. Men jag kan bara inte släppa det. Varje gång.. så säger jag förlåt för något jag inte ens gjort, och allt för att det ska bli bra. Men denna gången ska det inte bli så. Du ska få tänka efter. Jag tänker inte göra så denna gången.
Och jag kommer hitta.. något så mycket bättre, så mycket bättre. Och sen kommer jag må så mycket bättre. Jag ska försöka ändå tills jag lyckas. Jag tänker inte låta det förstöra mer. Aldrig igen.

Take me away from this.

I'm alone..again..

Publicerad 2007-02-09 21:07:20 i Allmänt

I'm alone.. again..

Jag känner mig precis som denna skylten. Halv.
Det saknas något.. något som aldrig vill komma tillbaka.. men.. aja.. skit samma..

Hade musik i skolan idag :D  skoooooj ^^ fast.. vi har ju bara 40 minuter i veckan:O det är hemskt.. men aja.. det är ju iaf något.. Jag tycker inte om barbiefejs förresten.. :) haha, inte för att någon vet vem det är. Men det är hemligt, jag tror att om någon kommer få veta det kommer de bli jätte förvånade över att det är den personen :O höhöh.

Ja.. och snart så bär det av till Norrland, och sveriges minsta kommun Bjurholm <3
Det ska bli kul som tusan! Att få träffa mina trevliga kusiner och alla andra :) Ska ta massa kort, och åka maassa skidor :D Wiiieeeee... fast jag kommer sakna massa :'(  Men äsch.. det är ju bara 10 dagar =) så jag överlever nog, tror ändå inte det är någon som kommer sakna mig  :O Aja.. måste plugga massa massa i helgen :( BLÄHK.. tycker inte om det alls.. men en positiv sak är att jag ska skriva om Pokémon i engelskan :D POKÈMON <3 höhö..
Nä nu får jag dra mig.. orkar inte sitta här mer.. TJING.

Why can't you see me?

Publicerad 2007-02-08 16:27:57 i Allmänt

Why can't you see me?
Så otroligt besviken och ledsen...


Jag bara försvinner längre och längre ner för varje gång det händer. Jag gör allt, precis allt.. men allt jag får tillbaka är skit.




You had your chance
There's no reason to cry about it now
You changed your plans
Hope that's still more important to you now

How can I say...
Say I'll be okay...

Take me away from this.

Publicerad 2007-02-07 18:49:34 i Allmänt

Take me away from this.
Svek, svek och återigen svek.


Har köpt systemkamera nu, funkar prima. Är riktigt nöjd.
Nationellt prov i svenska imorgon då. Uppsats.. låter kul.. inte..
Men det går nog bra.. hoppas jag..


Kärlek är viktigt, men vänner är viktigare. Kärleken kommer och går. Väljer man bara kärleken kommer man inte ha några vänner kvar när kärleken försvinner. Då står man där sedan ensam.
Vänner är viktigare än kärlek. Dom finns alltid där för en. Då har man någon där när kärleken försvinner.



Be my escape.

Publicerad 2007-02-04 17:02:51 i Allmänt

81592-71

Hm.. vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag, men kommer väl på något under tiden.
Jag förstår inte varför alla ska säga till mig hur jag ska leva mitt liv och hur jag ska göra för att göra allt bra för alla. Jag orkar inte med det, jag får ju göra hur jag vill, ingen annan kan styra över det. Ingen kan ändra vad jag tycker och tänker. Jag tror jag faktiskt kommit på meningen med livet.. det finns säker flera, men jag tror jag kommit på en.. och det är att man leva livet ut. Alla har säkert olika åsikter om det, men det är vad jag tycker och tror.

Det känns som att.. du bara försvunnit. Som att.. ingenting betyder något längre. Det är alltid så..


Idag har jag varit på torp och kollat på systemkamera, om det nu skulle intressera någon ;) haha.
Ska köpa nästa vecka någon gång, kommer nog bli skit bra. Sen så bär det av till Norrland <3
:O och vecka 11 blir det fjällen med bästa kompisen ;) och seeen några veckor efter det.. så bär det av till Malmö för att se på MCR <33333 :D Wiiiiiiiiiiiiiiie!! Det är ju inte så långt kvar ändå... hihi ^^

Och sen ett låååångt tag efter det kommer troligtvis den lilla söta hunden :D

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela