Josefin

Den bästaste av dom alla

28 augusti 2008

Publicerad 2008-08-28 20:45:43 i Allmänt



Insåg just för en liten stund sen att jag inte har skrivit här på riktigt länge, vet inte ens om jag har skrivit något om USA (?).
Kom och tänka på en dag när vi var i Washington. Vi var ute och gick för att hitta några roliga affärer, men tydligen består Washington D.C bara av typ museum och sådana halvtrista saker, men när vi var ute och gick så fann vi samma mack vi hade hittat tidigare på dagen. Där vi köpte MONSTER dricka för att bli lite piggare, så den drack vi upp snabbt för att vi var så törstiga.
Men nu när vi väl hittat macken tänkte vi att vi skulle köpa något, så vi köpte drickan på bilden, NOS, och ännu mer MONSTER dricka, och det är inget jag kan rekommendera. Ingen av oss sov så bra den natten, haha.

Man längtar lite tillbaka nu efter allting, hade gärna åkt dit igen, både till New York och någon annan stad. Det finns så mycket att se och vi hann inte se mycket på de dagarna vi var där. Ska man se New York ordentligt måste man nog vara där i ca 2 veckor, annars hinner man helt enkelt inte, tror jag då.

Sitter och skriver här om sommaren när jag egentligen har massa läxor jag måste göra. Men jag har helt enkelt inte orken till det. Det känns inte som att skolan börjat ordenligt än, därför är jag så seg nu i början. Jag måste verkligen försöka skärpa mig med pluggandet, känns som att det går lika dåligt nu som det gjorde hela förra året. Men det ska det inte göra, jag ska få ännu bättre betyg i år!

Nu ska jag kika lite på bilddagboken och sedan lägga mig och sova.

/ J

17 Augusti 2008

Publicerad 2008-08-17 00:03:18 i Allmänt



Hemma från USA, och snart börjar skolan.
Känns som att sommarlovet gått alldeles för fort.. känns knappt som att man hunnit göra någonting.
Börjar i helt ny klass och allt nu, kommer nog kännas lite skumt.. längtar inte alls dit kan jag ju säga. Hade hellre haft lov resten av året.
Men har i alla fall haft en riktigt bra sommar. USA resan var lätt något av det bästa som hänt i år. Vi hade hur kul som helst, och det var grymt att se New York. Det var precis som att vara i en film. Vi såg hur många fräcka saker som helst, bland annat David Lettermans fina lilla ställe, och för att inte tala om Times Square på natten, det var riktigt fräckt!
Finns väl inte så mycket mer att säga om det. Washington D.C var väl sådär..det är ju trots allt huvudstaden, men den var inte mycket att ha förutom vita huset då. Rätt tråkig stad, fanns typ ingenting där.. bara hotellpoolen, haha.

Nu ska jag kila!

/ J

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela