Josefin

Den bästaste av dom alla

12 juni 2009

Publicerad 2009-06-13 00:35:01 i Allmänt



 

Nu  var det ett tag sedan man skrev här, och därför tänkte jag att just nu på skolavslutningsdagen klockan 00.29 att jag skulle blogga lite. Har hänt väldigt mycket sedan jag skrev här senast, både bra och dåliga saker. En bra sak är ju att jag har fyllt år, vilket var väldigt roligt. En dålig sak är att jag idag fick reda på att jag bara fick G i Psykologi A kursen. Är verkligen grymt besviken på det, förstår inte ens varför så jag väntar på ett riktigt bra förklaring när jag har slitit som ett djur med alla uppsatsen som skulle bli färdiga i tid. Jag svarade till och med på alla VG och MVG frågor, och jag svarade på ett bra sätt också, men tydligen så verkar det som att hon inte fick de svaren hon ville ha.
Men men, nog om det. Det var i alla fall skolavslutning idag, vilket var otroligt härligt! Ska bli så skönt med sommarlov! Ska jobba ihop massa pengar har jag tänkt, och sedan blir det Metaltoooooooown, ska bli askul!
Därefter den 26 juli så åker jag till Kroatien och solar och badar, ska sola så att jag blir rejält brun denna gången, så att det verkligen syns att jag varit utomlands.
Fast det syntes i och för sig även efter jag var i Egypten med älsklingen på påsklovet. Det har hänt så mycket saker nu så jag vet inte alls vad jag ska skriva om.
Så här länge får jag inte vänta med att blogga igen, får blogga med jämna mellarum så blir det nog bra.
Nu orkar jag inte skriva mer här, håller faktiskt på att somna, konstigt nog.
Har sovit ensam hela den här veckan, och det börjar kännas nu, vill ha min älskling här brevid mig nuuuuuuuu....
Bara att vänta till imorgon så slipper jag sova ensam och jag slipper alla äckliga mardrömmar.

Ha det bra :)

/ J

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela