Josefin

Den bästaste av dom alla

30 maj 2008

Publicerad 2008-05-31 16:14:18 i Allmänt

image164

Snart var maj slut då, helt sjukt att det nästan var en månad sen jag fyllde år. Känns som det var alldeles nyss typ. Det är också typ en månad sen jag bröt nyckelbenet då också.
Idag är nog den varmaste dagen på detta året. Det går inte ens sitta ute för att det är så sjukt varmt. Det enda jag hade velat göra nu är att bada. Men ska dock spara det till skolavslutningen med Niklas.
Borde egentligen plugga som vanligt med har ingen ork till det alls när det är såhär sjukt varmt. Man svettas ju sönder.
Pappa ska snart sätta i gång grillen så att vi alla får lite mat i oss.
Mamma åkte iväg igår med flyg till mormor och skulle på sin mosters begravning så vi är ensamma här hemma i ca en vecka. Får väl se hur det slutar egentligen, kommer väl bli jag som får fixa med allting antar jag.

ska kila iväg nu, orkar inte med att sitta vid datorn, och orkar inte med någonting just nu. allt bara är jobbigt.

28 maj 2008

Publicerad 2008-05-28 16:22:19 i Allmänt

image163

Härlig sommardag idag. Slutade tidigt, 11.10 med andra ord. Har slutat runt den tiden nästan hela veckan känns det som. Gjorde det bara idag och igår, men hur härligt som helst. Så jag har åkt hem och solat, och som vanligt, trött som jag är, så somnar jag. Det är rena turen att jag inte bränt mig så stark som solen känns.
Halva veckan har gått nu, men känns som det skulle kunna vara fredag imorgon, eller som att det är fredag idag.
Känns så sjukt gött att det snart är sommarlov! Jag längtar verkligen hur mycket som helst.
Det kommer bli en så sjukt rolig sommar, det jag ser fram emot väldigt mycket är USA.
Kommer bli huuur grymt som helst verkligen. Det är en sådan resa man inte göra många gånger i livet skulle jag tro. Det allra bästa är att älsklingen ska med, så det kommer bli supermysigt!!
Hoppas bara på att det blir en fin och solig sommar, blir det som förra sommaren, typ regn varje dag så blir det ju inte alls lika roligt.

Men än är inte skolan slut. Har hur mycket prov och läxor som helst nu på slutet och jag orkar verkligen INTE plugga. Vill ju sitta ute och gotta mig i solen. Men måste dock sätta mig med kemin en liten stund idag och läsa igenom alla sidorna.

Det är väldigt viktigt att jag får G på alla prov i alla fall. Svenskan kommer jag inte lyckas alls med, men det beror mest på att jag aldrig lärt mig grammatik. Det enda jag lärt mig är substantiv och sådana saker, och det lärde jag mig i 6:an och det var ju ett tag sen kan man säga.


Nä får ta och sätta mig med kemin lite nu... *suck*

Älskling ringer antagligen snart också, vilket är hur bra som helst, för jag är huuuur pratglad som helst och måste verkligen prata med någon, som inte är min "glada" syster då.


22 maj 2008

Publicerad 2008-05-22 21:45:14 i Allmänt

image162

Torsdag och studiedag idag, har varit en hur härlig dag som helst faktiskt.
Åkte hem till älsklingen igår och sov över, så vi har bara varit med varandra hela dagen, och pluggar och ätit kakor och sådant. Det var helt klart en välbehövd studiedag, var hur skönt som helst av få sova ut och veta att man inte behöver gå upp tidigt för att gå till skolan.
Satt och plugga mesta delen av dagen, eller ja, jag läste min fina bok på engelska som vi har i läxa, så det var inte så jobbigt för den var faktiskt ganska bra.
Åkte hem senare på eftermiddagen och har väl inte gjort så väldigt mycket sen dess faktiskt.
Har grejjat lite med  min systers iPod och jag har jagat Theo som rymde till grannen.

Nu finns det väl inte mycket mer att säga om denna dagen, ska lägga mig om ett tag så att det blir fredag snabbare. Känns väldigt bra med helg nu, och nästa vecka så är det bara tre veckor kvar av skolan, om jag inte räknat helt fel.
Längtar typ ihjäl mig efter sommarlovet, ska bli hur härligt som helst att bara slippa skolan och inte behöva tänka på det på några veckor. Jag hoppas verkligen att denna sommaren blir den bästa. Har inte precis haft så bra sommarlov tidigare...






Niiiiiklas <3

8 maj 2008

Publicerad 2008-05-08 18:49:04 i Allmänt

image159
Redan torsdag igen. En vecka sedan min födelsedag och en vecka sen jag gick med nybrutet nyckelben.
Nyckelbenet är redan mycket bättre, kan redan använda armen mer än vad jag kunde i typ förrgår, så det blir bara bättre och bättre, som tur är.
Känns dock dumt att jag skulle bryta det från början, känner mig fortfarande väldigt dum för allting som har med den kvällen att göra. Känns som att varje gång jag gör något sådant så förstör jag det. Jag ville bara ha kul, men det gick tydligen inte, och nu känns det som att det är sabbat.
Varje gång någon pratar om något kul de ska göra i helgen får jag sitta där och låtsas att jag ska ha hur kul som helst jag med, även om jag inte ska det, och jo jag vet man kan ha kul ändå men det... jag vet inte vad det är.
Hela grejen känns bara så jobbig. Jag skulle vilja göra något kul, men jag tänker inte, för jag vill inte förstöra något igen. Jag bara lovar och lovar saker hela tiden, men det känns aldrig riktigt som att jag kan hålla något av det, hur mycket jag än försöker.
Och visst skulle jag vilja försöka att hålla en sådan sak igen, det känns som att det är ett misstag jag inte gör igen. Men hur kan jag veta?
Jag vet inte.
Jag vill bara att aldrig detta ska hända mer igen, jag har aldrig sett så många vara så besvikna på mig på samma gång. Varje dag någon gång så kommer den tanken alltid tillbaka. Jag vill inte vara så jobbig som jag känner mig, jag bara klagar på att jag har ont och allt annat hela tiden, det borde jag inte göra. För ärligt talat får jag skylla mig själv. Jag är bara ledsen att det skulle behöver drabba dem jag bryr mig mest om.


Var i skolan hela veckan trots att jag hade grymt ont i nyckelbenet, slapp som tur var orienteringstävlingen, så jag satt hemma i solen heeela dagen. Älsklingen slutade tidigt och kom och överraskade mig med en lite försenat födelsedagspresent till, blev hur paff som helst. Men fick ändå världens finaste present!
Sedan har det väl inte hänt så mycket mer denna veckan i skolan, har mest bett om hjälp med allting och tjatat om att jag har ont hela tiden. Men det börjar gå över nu, ska försöka se saker och ting med positivt.

Tack älskling för att du finns och för att du bryr dig om mig
 Varje dag med dig känns som den bästa dagen i mitt liv <3

3 maj 2008

Publicerad 2008-05-03 13:57:22 i Allmänt

image158

Då var både valborg och min födelsedag över. Valborg slutade illa, fick ett brutet nyckelben, så morgonen på födelsedagen spenderades på akuten. Det tog inte så lång tid som tur var.
Så nu får jag gå med ont i nyckelbenet i ca 3 veckor sa dem.
Får dock äta mycket smärtstillande så det går väl bra hoppas jag.
Fast har väldigt tråkigt, kan knappt röra mig så det finns inte så mkt att göra, vill helst inte sitta inne och kolla på film heller. Det känns väldigt tråkigt när det är så fint och härligt väder ute, så jag ligger mest i sängen och vilar.
Ska snart försöka duscha också, och sen äta lite mat. Har nästan inte ätit något på flera dagar och det märks tydligt, är hur trött som helst hela tiden.
Finns väl inte så mkt mer att skriva om det. Födelsedagen blev i alla fall lyckad ändå. Fick lätt den finaste presenten av min älskling <3

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela