Josefin

Den bästaste av dom alla

forever

Publicerad 2007-11-29 20:14:04 i Allmänt

image140

Ja, då var man äntligen frisk, vara sjuk igår, och därför åkte jag hem från skolan. Somnade så fort jag kommit innanför dörren typ. Men nu har jag sovit massa, så nu är jag äntligen frisk. Det var skönt att det bara var en förkyldning och inte magsjuka eller något sånt. Så jag ska till skolan imorgon, har kort dag eftersom det är fredag. Slutar 11.45, så jag kommer hem supertidigt vilket är väldigt skönt faktiskt.
Borde egentligen suttit och gjort läxa idag, men eftersom det är ett grupparbete känner jag att jag inte orkar göra allt. Inte idag i alla fall, och i helgen ska jag bara typ.. andas och ta det lungt. På lördag är det ju den 1:a december också. Det är helt sjukt att tiden har gått så fort. Det har verkligen varit de bästa 3 månaderna i mitt liv. Går inte beskriva med ord hur lycklig jag är och jag hoppas att det kommer vara såhär en lång tid framöver.

Kiss me, I'm contagious

Publicerad 2007-11-18 17:42:24 i Allmänt

image139

Ja, då var ännu en helg över. Borde egentligen sitta och räkna i matteboken nu, men jag orkar verkligen inte så jag tänkte att jag skriver här lite istället. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det kommer väl när jag skrivit en liten stund. Det snöade denna veckan också, vilket jag tyckte var roligt. Fast det är jobbigt när det blir slask, och så tycker jag att snön ska komma lite närmare julafton och inte nu. Då blir det mycket mysigare, fast det är ju lite mysigt ändå. Fast snön är borta nu, men ändå. Det känns så himla trist i skolan just nu. Längtar bara mer och mer tillbaka till 9an. Det var bättre och roligare. Nu är det inte alls kul och det enda jag gör är att längta efter helgen. Genom att tänka att det snart är helg så går dagarna snabbare och det känns lättare. Jag förstår ibland inte hur jag ska klara av 3 år med detta, det känns nästan omöjligt, men det är väl en vanesak antar jag.

Snart är det väl också antagligen dags att börja skriva önskelista och sånt där. Inte för att jag önskar mig något men får väl fundera ut någon liten grej som kan vara bra att ha. Jag tycker att det svåraste är att veta vad man ska ge till andra. För det första ska man komma på vad man vill ge bort, sen ska man hitta det, och till ett rimligt pris också. Det är lite jobbigt ibland... men äsch, vad gör man inte för att andra ska bli glada.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu, det har egentligen inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Jag vill bara skriva det jag skriver alla andra dagar. Vilket är att jag är världens lyckligaste och att Niklas är bäst och sådana saker, för det tycker jag är kul och det är ju ändå typ allt jag kan tänka på just nu. Men jag antar att andra tröttnar nog på att läsa det efter ett tag så jag får försöka skriva lite annat ibland också.
Jaja, nu får jag väl avsluta det här på något bra sätt också. hm..äsch, orkar inte. Ska duscha nu snart så..ja..jag tackar för mig och hoppas att den som nu läser detta inte tyckte det var allt för tråkigt och ointressant.


love like winter

Publicerad 2007-11-14 22:29:17 i Allmänt

image136

Nästan varje dag nu de närmsta veckorna åker jag och kommer jag åka buss ensam hem, det är faktiskt ganska härligt. Jag sitter alltid och tänker på saker jag inte hinner tänka på annars. Saker jag inte hinner tänka på någon annan stans. Det läskiga är om man börjar tänka tillbaka ungefär ett år och sedan tänker man fram till idag. Det är helt sjukt att så mycket kan förändras på ett år. Det känns inte ens som ett år. Det har gått så fort allting. Men som det är nu, så skulle jag kunna ha det föralltid. Att vara så lycklig som jag är, det är svårt. Jag skulle vilja leva varje dag i resten av mitt liv så här lycklig.
Ibland önskar jag att man kunde spola fram tiden och se var man befinner sig om tio år. Men samtidigt så är det ju det som är bra med framtiden, att man inte vet hur den blir. Det är man själv som avgör hur den kommer att bli. Allt man gör nu påverkar ju ens liv i framtiden. Det kan hända hur mycket som helst på tio hela år, tänker man på hur mycket som har hänt under detta året och tar det gånger tio så blir det sjukt mycket.
Jag kom på en till sak som är väldigt läskig när man tänker tillbaka, och det är hur mycket man själv har förändrats. Eller när jag tänker tillbaka på hur jag var för ett eller två år sedan så ser jag ju det, och ska jag vara helst ärlig så trivs jag mer med mig själv som jag är nu än så som jag var förr. Allt är mycket bättre nu, och speciellt mitt självförtroende, vilket känns väldigt bra. Det är tack vare Niklas som det är bra, han får mig att må så bra. Alla snälla saker han säger, varje lite grej får mig att må bättre hela tiden.
Ibland önskar jag också att du bara kunde läsa mina tankar, så att du skulle förstår hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag tycker om dig. Det finns inga ord som kan beskriva allt det jag känner.


Det är fortfarande svårt, svårt att förstå att ens liv kan förändras så snabbt. Man hinner inte riktigt med, eller jag hinner inte riktigt med. Jag gick från världens olyckligast till världens lyckligaste. Jag trodde verkligen inte att drömmar kunde slå in, men tydligen kan dem det. Tiden går så fort att man knappt hinner med, men varenda liten sekund med dig känns som att vara i himlen eller något sådant. Vet inte riktigt vad jag ska jämföra med. Men det känns så sjukt bra att det inte går att beskriva med ord. Allt med dig är så himla bäst, hela du är..obeskrivligt bra. Det finns inte ord för dig, det finns inga ord som kan beskriva någonting, allting blev bara så bäst när det blev du och jag. Jag älskar dig mer än någonting annat i hela världen, eller jag älskar dig mer än det. Jag älskar dig mest av allt. Detta är det bästa som någonsin kunde hänt. Ingen har någonsin sagt såna saker du säger till mig, ingen har varit så snäll mot mig som du är. Absolut ingen. Allt är bara så obeskrivligt, det går inte beskriva någonting så att någon annan skulle förstå. Allt med dig är perfekt, hela du är perfekt. Det känns inte som det är sant. Det känns som att jag en dag bara kommer vakna upp och upptäcka att allt är en dröm. Det känns verkligen så, det känns som världens bästa dröm.


Jag älskar dig Niklas <3





I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

Niklas <3

Publicerad 2007-11-01 23:13:38 i Allmänt

image135


2 månader idag <3


Känns som att jag bara skriver samma saker här hela tiden, men det är fortfarande så att man knappt förstår att det är sant. Det är liksom för.. overkligt. Allting är så otroligt bra. Det känns som man lever i en dröm. Jag har aldrig varit såhär lycklig, och jag har verkligen aldrig känt såhär för någon. Det är helt sjukt hur man kan känna såhär för någon annan. Du är verkligen det bästa som någonsin har hänt mig. Det finns inget bättre än detta.
De här två månaderna har varit de bästa i mitt liv. Har varit glad varenda dag, vilket är ganska ovanligt för att vara mig. Det finns nog ingen annan än du som kan förstå hur glad jag är. Varenda sekund tillsammans med dig är värd hur mycket som helst för mig.
Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket du betyder för mig.
Du är det finaste som finns<3






Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind.

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela