Josefin

Den bästaste av dom alla

3 mars 2008

Publicerad 2008-03-03 20:08:11 i Allmänt

image150
De bästa 6 månaderna någonsin! <3

Sitter här ensam på mitt rum just nu. Borde egentligen plugga på samhällskunskapen, har prov på torsdag. Men det går inte, det funkar bara inte. Det går inte alls koncentrera sig, så jag får väl försöka plugga lite senare ikväll eller nått antar jag. Vräkte precis i mig en massa glass också, trots att jag inte borde. Har sagt varenda söndag nu i några veckor att jag ska dra ner på godis och sånt. Måste verkligen försöka göra det nu. Ska börja träna igen också, så att allt blir bra igen. Så att kroppen mår okej. Det kommer bli superbra allting. Har liksom slappat lite med sånt nu ett tag. Tycker inte det är så superkul, eller egentligen är det de. Känner bara ingen lust för det. Men antar att lusten kommer när jag väl börjat träna ett tag. Man mår ju mycket bättre av det. Får ta och skriva lite från helgen nu, och lite sånt.

Niklas och jag "firade" 6 månader tillsammans i lördags, vilket var i förrgår. Det var väldigt mysigt och jag måste säga att de här 6 månaderna har varit de bästa någonsin. Det finns inte ord som räcker till att beskriva hur otroligt lycklig jag är. Du gör mig så obeskrivligt glad, hela tiden. Du är det enda jag kan tänka på, det finns inget annat som snurrar i mitt huvud, det finns bara du. Det sista jag tänker på innan jag somnar är du, den jag drömmer om är du, den jag tänker på när jag vaknar är du. Det känns fortfarande sjukt svårt att förstå att jag lever precis som i en dröm, en dröm jag aldrig trodde skulle bli sann. Den bästa drömmen någonsin. Jag trodde aldrig jag skulle få den enda killen i hela världen som jag ville ha. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det. Jag har verkligen den bästa pojkvännen i hela universum!
Man kan inte känna sig lyckligare än vad jag gör. Varje sekund med dig känns som man är i himlen eller något sånt (inte för att jag vet hur det är i himlen men ändå! ^^ ). Varje sekund utan dig känns som en evighet. Så fort jag är ifrån dig saknar jag dig hur mycket som helst, vilket ändå är bra. Det är ju ett tecken på att du betyder väldigt mycket för mig och att jag tycker om att vara med dig. Du gör mig lycklig. Varenda liten sak du säger till mig betyder så obeskrivligt mycket, det är de sakerna jag tänker på när jag inte är med dig. Det är de sakerna som delvis gör att jag mår bra, och de stärker mitt självförtroende.
Jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig, och att jag alltid kommer att älska dig och finnas här för dig. Du är den enda för mig, det finns ingen annan. Det finns bara du. <3

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela