Josefin

Den bästaste av dom alla

28 april 2008

Publicerad 2008-04-28 19:34:28 i Allmänt

image157
MysNiklas :D <3

Då var helgen återigen över och det var dags att gå tillbaka till skolan, vilket inte alls känns trevligt.
Dagen började med lite orientering ute i skogen vid Rimnersvallen, och tro det eller ej, men det gick faktiskt bra denna gången. Vi lyckades inte gå vilse.
Resten av dagen var mest seg. Hade matteprov sista lektionen men det gick  verkligen inte alls så bra som jag trodde det skulle gå. För första gången i mitt liv kan jag nog säga att jag kommer få IG.
Men men, det är bara att börja plugga ännu mer.

Var också på vårdcentralen efter skolan, men det hjälpte mig ingenting, så jag går fortfarande här med ont i ögonen. Efter jag varit där gick jag och köpte Aftonbladet till min mor och så passade jag på att ringa SÖTIS Niklas och prata en stund med honom tills mamma kom och hämtade mig.
Hela den här dagen har egentligen varit skit, har mått bajs dåligt hela dagen. Men tack vare att jag åt god mat när jag kom hem blev hela dagen räddad och jag är typ på asbra humör nu. Eller i alla fall bättre än innan.

Sitter här nu och ätit en massa choklad och tuggar lite smått på ett päron, tror faktiskt inte det finns mer att säga om denna tråkiga dag. Längtar mest tills onsdag..

27 april 2008

Publicerad 2008-04-27 17:07:29 i Allmänt

image156

Live the dream

Söndag idag då. Sjukt seg dag, finns inte någon annan dag i veckan som är lika seg. Söndagarna brukar gå ganska fort för mig oftast, men just idag går det segare än någonsin. Sitter bara och lyssnar på samma musik och kollar igenom bilddagboken om och om igen. Funderar på vad jag egentligen ska hitta på.
Var med mamma och fixade hyllor till mitt rum förut, vilket verkligen var på tiden, så jag ska försöka fixa med det tror jag. Om vi nu har plugg och skruv hemma, annars får jag skjuta upp det tills någon annan dag.
Annars har jag haft en super trevlig helg, har varit med Niklas typ hela helgen, vilket som vanligt alltid är mysigt. Vi har dock inte gjort så mycket, mest typ spelat. Men det är ju skönt med en lugn helg också.

Fyller 17 år på torsdag också, blir stor då med andra ord. Dagen innan är det ju valborgsmässoafton också, så får väl se vad som händer då. Ska bli sjukt gött med långhelg i alla fall. Hoppas det händer något skoj i alla fall.

Får väl ta och kila ner till mamma och äta lite mat nu, så jag blir lite mer glader och lite piggare. Tycker mest jag bara är sur och taskig mot alla just nu typ...
Men men, ska allt ta och skärpa mig med allt.


NIKLAS <3 JOSEFIN

24 april 2008

Publicerad 2008-04-24 19:50:09 i Allmänt

image155

Torsdag idag då. Vaknade imorse hemma hos älsklingen, var hur mysigt som helst, och jag var på superbra humör, vilket inte är så vanligt. Så hela dagen blev typ superbra. Vi hade dock nationellt prov i engelska, vilket var tråkigt, men det gick faktiskt ganska bra tror jag. 
Gick egentligen till 15.55 idag, men gick "lite" tidigare för att hinna med bussen, och lite tidigare var typ runt 15.00. Så det var soft, var sjukt hungrig och väldigt sugen på glass när jag satt och väntade på bussen. Precis alla gick runt med en glass i handen. Men men, jag ska ju dra ner på sådana saker, så nyttig som jag är så sket jag i att köpa en glass.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag egentligen. Super härligt med fredag imorgon, vet dock inte vad som händer i helgen, men det löser sig ju. Nästa vecka är ju också ganska soft, går ju bara till på onsdagen, sen är  det första maj (och alla vet ju vem som fyller år då), och fredagen blir en klämdag, så det är hur skönt som helst. Får väl försöka hitta på något skoj på valborg också. Så det är ju alltid något kul att se fram emot faktiskt.
Nu ska jag gå ner till min kära lillasyster och kolla på tv en stund.

Puss och KRAM =D

22 april 2008

Publicerad 2008-04-22 17:48:25 i Allmänt

image154

Sol, sol, sol !

Tisdag idag, och sjuuukt härligt väder ute. Det blev bara helt plötsligt fint väder och sol, och redan nu känns det som sommar. Känns lite skumt eftersom det egentligen är vår nu (eller?). Men man kan ju gå i sommarkläder ute, nästan. Det är liiiiite kallt men snart så! 
Vaknade imorse med min älskling brevid mig, eftersom att han ville följa med mig hem igår, vilket alltid är lika mysigt <3

Hade kort dag i skolan idag, gick bara till 11.40 eftersom vi hade inställd svenska lektion så jag passade på att åka hem och sätta mig på altanen och sola lite, vilket gav lite resultat iaf. Bäst att passa på nu, man vet ju aldrig när det dåliga vädret kommer tillbaka. Men hoppas på en fin sommar.
Borde egentligen sitta och göra min fysik läxa, men vill hellre sitta ute i solen och bara slappa. Har gjort liiiite på den, men förstod inte så mycket så jag får väl se hur det går med den, antar att den inte är så jätteviktig så jag kanske kan kolla med någon i skolan om hur man gör allting.
Går kort dag imorgon också, sjukt härligt. Fast då har vi inställd tekniklektion istället. Huuur härligt som helst, eftersom tekniklektionen är typ 2 timmar och 15 minuter eller något. Så då blir det att åka hem och sola igen, om vädret nu är detsamma imorgon vill säga.

Nä nu ska jag ta och gå ut och sätta mig i solen med lilla Theo :)
Tjolahopp!

6 april 2008

Publicerad 2008-04-06 18:01:12 i Allmänt

image153

Då var det söndag igen då, vilket betyder att man måste upp tidigt och gå till skolan imorgon. Ska till simhallen första lektionen vilket aldrig är kul. Var där i måndags också, det var väl okej så jag antar att det blir likadant imorgon.
Denna helgen har gått ganska fort, men inte jättefort faktiskt. Har varit grymt trött dock, vilket resulterade i att jag la mig ganska tidigt. Men det har ju varit härligt det med. Helgen har faktiskt varit väldigt mysig, önskar att det var såhär alltid, men tyvärr är det typ 10-11 veckor kvar till sommarlovet :( uuuusch.. hur segt som helst..

har väl inget mer att tillägga faktiskt. så hejdå :)



NIKLAS <3

1 april 2008

Publicerad 2008-04-01 19:24:24 i Allmänt

image151

Då var det väl dags att skriva här igen. Jag som skulle vara aktiv och allt. Jag lyckades ju inte speciellt bra precis. Men äsch, inte många som läser här ändå så vad spelar det för roll :)

Hade väldigt nyligen påsklov, vilken var otroligt härligt och välbehövt. Spendarade hela lovet med min älskling, vilket som vanligt vad hur kul som helst! Finns väl inte så mycket mer att säga om det, sitter mest här nu och funderar på de läxor jag egentligen borde göra som jag inte gör..
Måste verkligen börja ta tag i skolan nu, annars skiter det sig nog helt för mig. Men jag har ingen ork till någonting längre, vet inte riktigt varför men har bara tappat orken helt till att lägga ner tid på skolan. Men får nog ta och skärpa mig med det. Insåg också att jag nog måste börja träna lite igen, har varit lite seg med sånt det senaste. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men spinningen känns så otroligt seg just nu. Känns inte alls roligt längre, så jag funderar på att gå ut och gå och kanske så småningom börja springa lite och sånt. Det är ju egentligen det bästa man kan göra, det säger i alla fall pappa! *fniss*

Niklas och jag har idag varit tillsammans i 7 hela månader. Känns helt sjukt att tiden gått så fort, det säger jag varje gång det går en måndad. Men tiden går sjukt fort egentligen även om man inte alltid tycker det. Denna tiden med dig har varit så obeskrivligt bra. Det finns ingenting som kan beskriva hur jag känner för dig. Jag älskar dig bara mer och mer hela  tiden, även om det också känns omöjligt så gör jag det. Jag önskar att det får vara såhär under en mycket lång tid framöver, för detta är det bästa som hänt mig och jag kommer verkligen aldrig sluta älska dig. Du betyder allt för mig <3

Om

Min profilbild

Josefin

Glad och gó tjej :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela